Hai să le facem viața mai bună!

 

Timi Oprea Ajungem Mari

1% Complete
100 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt Timi. Locuiesc în Vietnam și o să alerg Hanoi Midnight Marathon pe data de 26 Noiembrie. Am alergat și anul trecut, dar aș vrea să strângem niște bănuți pentru copiii fără o familie stabila din județul Ialomița.

Tata a crescut într-un centru de plasament. Mi-a povestit despre conditțile prin care a trecut și aș vrea să schimbăm ce se poate. Este prima data cand organizez ceva de genul si incerc sa nu am sperante mari insa mi-as dori sa putem cumpara cele necesare pentru copii aflati la centrul de plasament din Fetesti. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii instituţionalizaţi să facă primii paşi în orientarea profesională şi vocațională. Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene şi genuflexiuni,

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
31 Oct 2023
Timi Oprea : Ajungem Mari
Hai să le facem viața mai bună!