Moș Crăciun pentru copiii din centrele de plasament, să le dăruim ore de psihoterapie

 

Simona Croitoru Ajungem Mari

33.75% Complete
1,350 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Avem puterea să ajutăm copiii din centrele de plasament să aibă o șansă la viață. Au atâtea traume cu care au de luptat zilnic, orele de terapie îi ajută să construiască o viață cât de cât normală. Hai să-i ajutăm să primească acest sprijin necesar. Orice sumă donată contează și face o mare diferență în viața acestor copii. Hai să-i susținem să primească orele de psihoterapie de care au nevoie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

La ce te gândeşti când spui Crăciun? La bradul frumos împodobit, la cadourile de sub el, mesele îmbelşugate sau căldura cu care te înconjoară cei dragi? Parcă nimic nu se compară cu binele şi iubirea pe care le simţi, aşa-i? Ajută şi tu copii şi tineri greu încercaţi de viaţă şi de oamenii care ar fi trebuit să-i protejeze să se simtă un pic mai bine. Copiii instituţiona

 

7 Donații

Gigi

200 RON
24 Dec 2023

Anonymous

300 RON
24 Dec 2023
22 Dec 2023
08 Dec 2023

Anonymous

200 RON
04 Dec 2023

Anonymous

100 RON
28 Nov 2023
28 Nov 2023
Simona Croitoru : Ajungem Mari
Moș Crăciun pentru copiii din centrele de plasament, să le dăruim ore de psihoterapie