Dăruind cu iubire! O donație = o manichiură gratis

 

Roxana Marin Ajungem Mari

6% Complete
60 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ajută-ne să aducem zâmbete copiilor! Prin donații începând de la 50 de lei, vei primi servicii de manichiură semipermanentă, gel sau clasică oferite cu pasiune de o persoană cu talente artistice. Toate fondurile strânse vor sprijini copiii instituționalizați, iar locația noastră este în Popești-Leordeni. Hai să facem împreună o diferență în viețile lor!

Cum poți ajuta?

Împărtășește: Distribuie această postare pentru a ajunge la cât mai multe persoane și a face cunoscută cauza. Încurajează faptele bune de Crăciun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

La ce te gândeşti când spui Crăciun? La bradul frumos împodobit, la cadourile de sub el, mesele îmbelşugate sau căldura cu care te înconjoară cei dragi? Parcă nimic nu se compară cu binele şi iubirea pe care le simţi, aşa-i? Ajută şi tu copii şi tineri greu încercaţi de viaţă şi de oamenii care ar fi trebuit să-i protejeze să se simtă un pic mai bine. Copiii instituţiona

 

1 Donații

Mult succes!
23 Dec 2023
Roxana Marin : Ajungem Mari
Dăruind cu iubire! O donație = o manichiură gratis