Hai să trimitem copiii Ajungem MARI la terapie!

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În ajun de Moş Crăciun, haide să fim alături de copiii institutionalizați care merită o şansă la suportul psihologic pentru a avea o stare de bine şi un umăr pe care să plângă şi, mai ales, alături de care să împărtăşească!
Donează orice sumă! Puțin cu puțin, pui o cărămidă în construcția pentru viitorul unui copil. Gândeşte-te că acest copil puteai să fii chiar tu!
Eu, psihologul şi voluntarul Mirabela, îți mulțumesc şi îți doresc un Crăciun magic!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

La ce te gândeşti când spui Crăciun? La bradul frumos împodobit, la cadourile de sub el, mesele îmbelşugate sau căldura cu care te înconjoară cei dragi? Parcă nimic nu se compară cu binele şi iubirea pe care le simţi, aşa-i? Ajută şi tu copii şi tineri greu încercaţi de viaţă şi de oamenii care ar fi trebuit să-i protejeze să se simtă un pic mai bine. Copiii instituţiona

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Maria Mirabela Ioana : Ajungem Mari
Hai să trimitem copiii Ajungem MARI la terapie!