Cele mai frumoase urari de ziua mea

 

65% Complete
650 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se apropie rapid momentul in care devin mai inteleapta cu un an si voi, oameni frumosi, imi faceti an de an cele mai faine si calde urari. Si asa ca m-am hotarat ca in acest an sa echivalez urarile cu donatii, cu sprijinul vostru.

Imi doresc tare mult sa strang bani pentru iesiri si excursii pentru copiii din centrele de plasament. De ce? Pentru ca sunt voluntar Ajungem Mari din 2021 si de atunci am placerea sa lucrez cu copii si adolescenti institutionalizati. E un drum lung de parcurs impreuna, o aventura chiar, in care imbinam educatia cu distractia si obtinem copii mai siguri pe ei, mai interesati si implicati, mai curiosi si cel mai important, mai fericiti. Am invatat engleza impreuna, ne-am distrat cu experimente si demonstratii la geografie - vulcani explozivi si placi tectonice unse cu dulceata, am alergat la concursuri si ne-am colorat din cap pana in picioare, ne-am catarat prin copaci in parcul de aventura, am invatat sa patinam, am mers la film si la pizza, am participat la o vanatoare de comori si caaate si mai caaate. 

Nu pot sa descriu cata fericire le aduce o iesire, cate zambete apar pe chipurile lor si ce bine le face socializarea. In plus, asa au ocazia sa vada si sa invete despre lumea din jur.

De aceea, m-as bucura daca ai sustine si tu cauza mea si ai transforma "La multi ani! in orice suma donata. Ar fi cea mai frumoasa urare de ziua mea :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
La multi ani!
20 Feb 2024

Anonymous

200 RON
17 Feb 2024
15 Feb 2024

Anonymous

150 RON
La cat mai multe iesiri!
15 Feb 2024
Andreea Erdelyi-Alb : Ajungem Mari
Cele mai frumoase urari de ziua mea