Claudia Toma - Ajungem Mari

Un pas mic pentru copii fericiti

595 RON Donatii stranse
85% Complete
700 RON Target
10 Donatii

 

In fiecare an,de ziua mea am primit sute de mesaje cu urari de la voi, dragi prieteni de pe FB. Va multumesc!M-as bucura ca anul acesta urarile sa fie sustinute de o donatie oarecare pentru a aduce zambetul pe buzele celor 9 copii din Centrul din Sinaia, unde eu sunt voluntar Ajungem MARI.Ce vom face cu banii? O zi de vacanta speciala la Parc aventura. Va multumesc! Claudia Toma

__________________________

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Aceștia îi însoțesc pe copii și participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfășurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu aceștia despre diverse teme precum familie, prietenie, valori morale, carieră, pasiuni și emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea sus

10 Donatii

Anonymous

Cu mare drag!
22 Jul 2018
Succes!
16 Jul 2018

maria prisecaru

Cu tot dragul!
15 Jul 2018
Sa fie fericiti.multumesc Dnei Claudia Toma
14 Jul 2018
13 Jul 2018
Apreciez marinimia dv si de aceea am hotarat sa contribui la bucuria celor mici. Va doresc tot binele din lume ! La multi ani !
13 Jul 2018
La multi ani! Spor in acest demers!
12 Jul 2018
Felicitari! Sa va fie de folos!
12 Jul 2018
La mulți ani! Felicitări pentru această inițiativă!
12 Jul 2018

Anonymous

Succes!
12 Jul 2018