Delia Duca Iliescu - Ajungem Mari

Sa aducem sahul in casele de copii

325 RON Donatii stranse
32.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii

 

Pentru un copil dintr-un centru 600 lei donati aici se transforma in 12 iesiri educative timp de un an alaturi de voluntari care ii arata lumea de afara. Va rog sa donati si impreuna sa le oferim copiilor experiente frumoase in afara centrelor, la teatru, la film, la muzee, in parcuri!  Fiecare donatie aduce o experienta frumoasa de care are nevoie pentru a creste cu speranta.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Campionat caritabil de sah editia a II-a ~ 2018

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajun

4 Donatii

Anonymous

75 RON
Cu mult drag
03 Nov 2018

Anonymous

150 RON
Pentru copii!
03 Nov 2018

Anonymous

25 RON
Cu drag!
03 Nov 2018

Anonymous

75 RON
Sustin invatarea sahului in centrele de plasament!
02 Nov 2018