Roxana Orbu - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc sa facem fericiti copiii institutionalizati si din medii defavorizate

90 RON Donatii stranse
15% Complete
600 RON Target
4 Donatii

 

Dragi prieteni...(virtuali)

Pana acum, ziua de 27 aprilie era o zi speciala pentru mine, insa anul acesta am zis sa o fac speciala si pentru voi, invitandu-va sa faceti o fapta buna, dat fiind si faptul ca se apropie Pastele. 

Alaturi de Asociatia Ajungem MARI, donand din putinul tau, poti face fericit cel putin un copil din centrul de plasament din Buzau (pentru care eu am ales sa-mi donez ziua de nastere).

Doneaza si tu si hai sa le oferim impreuna copiilor din centre o viata mai frumoasa! Fiecare donatie, orice suma, se aduna si conteaza! Multumesc mult pentru ajutor!


P.S. Raman datoare de cinste!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

4 Donatii

Anonymous

30 RON
27 Apr 2019

Anonymous

10 RON
06 Apr 2019

Anonymous

20 RON
06 Apr 2019
06 Apr 2019