Daniela Cazacu - Ajungem Mari

De ziua noastra ne dorim sa facem fericiti copiii din centrele de plasament!

1,200 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii

 

Hello friends,

Impreuna cu Andrei, pe 14 Iulie 2019 ne sarbatorim zilele de nastere la noi acasa. Ne dorim o petrecere "altfel" :)
Noi oferim locatia, masa si bautura, iar voi sunteti invitatii nostrii. Probabil ca deja va intrebati de ce primiti un link? de ce nu v-am sunat pur si simplu sa va anuntam despre intalnire? de ce ne complicam? ......raspunsul este foarte simplu: Dorim din tot sufletul sa ne donam ziua de nastere! Dupa cum bine stiti nu avem nevoie de nimic, asadar va propunem ca florile, ciocolata, jucariile, sticlele de vin, dulciurile si micile atentii sa le transformati pur si simplu in donatii catre aceasta fundatie. Deasemenea va provocam sa organizati si voi evenimente care vor aduce cel putin un mic zambet pe fata unor copii care nu au in viata la fel de multe posibilitati ca si noi.

Va asteptam!
Daniela & Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

6 Donatii

14 Jul 2019

Anonymous

100 RON
13 Jul 2019
13 Jul 2019
Good job!
11 Jul 2019
10 Jul 2019
300 RON
28 Jun 2019