Marius Jantea - Ajungem Mari

Fericiti, impreuna

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

Ce vrei de ziua ta? Asta m-a determinat sa creez aceasta pagina - este greu sa raspund acestei intrebari, atat cand vine vorba de persoana mea, sau de cei apropiati mie.

Cumva dorintele mele se rezuma mai degraba la experiente, la momente petrecute in mod placut, la timp si activitati ce ne scot din rutina, nu neaparat la lucruri materiale.

Timpul acesta nu poate fi materializat, din pacate.. si atunci vreau de ziua mea sa incercam sa oferim sprijin unei asociatii care sprijina si creeaza momente speciale unor copii pentru care orice efort inseamna nespus de mult. 

Imi place sa cred ca impreuna chiar putem fi fericiti, impreuna :)

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!