Maria Rus - Ajungem Mari

Cel mai frumos cadou de ziua mea

125 RON Donatii stranse
13.020833333333% Complete
960 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copii din centrele de plasament au nevoie mai mult ca oricine de susținere, iar modalitatea ideală ar fi ajutor specializat.

Ajungem Mari are un nou proiect "Terapie pentru copiii vulnerabili” (ședințe de terapie adaptată nevoilor specifice ale copiilor și tinerilor din centrele de plasament (logopedie, consiliere psihologică, psihoterapie, terapie prin joc, sandplay etc.)

Terapia va oferi copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc de o atenție pentru mine să donezi acei bănuți să pot susține 2 luni de terapie pentru un copil care are nevoie de sprijin.

120 de lei este costul pentru 1 ședință de terapie pentru un copil.

2 luni de terapie înseamnă 960 de lei. Cu ajutorul vostru putem să oferim acestor copii sprijinul de care au mare nevoie.

Orice sumă contează! Bănuții se aduna și se vor transforma în alinare și ajutor specializat pentru acesti copii!

Multumesc! 2764.png


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

2 Donatii

La multi ani, Marie! :)
22 Sep 2019

Florian

50 RON
#OSaFieBine
19 Sep 2019