Caterina Tudorache - Ajungem Mari

Parinţi pentru suflete necunoscute

260 RON Donatii stranse
26% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Sufletele trăiesc 365 de zile pe an.
 
 Copiii defavorizați au nevoie atât de bunuri, cât și de apreciere, sprijin moral, afecțiune.
 
 Copiii nu se joacă doar de Crăciun sau de Paște.
 
 Noi, voluntarii, le oferim timp, atenție, exemple de urmat.
 
 Acum este momentul să ne ajutați să ajutăm un copil să beneficieze de consiliere și terapie, pentru a-și vindeca sufletele rănite din alegerea unor adulți pe care nici măcar nu îi cunosc.
 
 Va mulțumesc pentru implicare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au

3 Donatii

07 Oct 2019
❤️❤️❤️
04 Oct 2019

The Solomon's

100 RON
Felicitari Cati pentru implicare!
04 Oct 2019