Andreea Bucataru - Ajungem Mari

Andreea alearga pentru sustinerea sedintelor de terapie dedicate copiilor din centre de plasament

856 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În cele câteva luni de când m-am implicat în proiectul de voluntariat al asociației Ajungem Mari, dedicat copiilor din centrele de plasament, am redescoperit ce înseamnă să dăruiești cu adevărat.

Fie că dăruiesc timp (inamicul numărul unu al zilelor noastre) pentru implicarea în activități recreeative alături de copii, fie că dăruiesc din cunoștințe și ofer sprijin copiilor să și le însușească, să dăruiești este un sentiment minunat.

Volunatariatul la acești copii minunați este un proiect de suflet pentru mine în care mă voi implica cu toate resorturile pe care le pot obține, singură sau cu ajutorul vostru.

Astfel, pentru a putea furniza ajutorul de specialitate (terapie) de care unii copii au mare nevoie, am nevoie și de sprijinul vostru, să mă susțineți prin donații.

Va mulțumesc!

Împreună, Ajungem Mari!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au

8 Donatii

22 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Good Luck.
21 Sep 2019
19 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Spor!
19 Sep 2019

Karin Meghesan

50 RON
19 Sep 2019

42uty

100 RON
19 Sep 2019

Anonymous

76 RON
19 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Felicitari si succes!
19 Sep 2019