De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

 

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii și tinerii instituționalizați au nevoie de o mână de ajutor ca să poată crește frumos și să devină oameni mari, care pun în valoare potențialul extraordinar pe care îl au!
Acești copii au nevoie să-și dezvolte abilități, să cunoască, să descopere lumea ce îi înconjoară. Au nevoie de instrumente și materiale educaționale prin care să le fie stimulate dezvoltarea senzorială, capacitatea de concentrare, creativitatea și spontaneitatea!
Anul acesta îți cer un cadou! De ziua mea, hai să donăm și să le facem zilele pline de experiențe vesele, să le stârnim curiozitatea și dorința de a descoperi și de a învata mai mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Jocul este esenţial pentru dezvoltarea copiilor. Prin joc își descoperă talente, abilități și exersează adaptabilitatea la lumea din jur. Prin jocuri experimentează, se distrează și învață noi concepte și senzații, folosindu-și creativitatea și dezvoltându-și spontaneitatea.

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună. Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament care au nevoie de materiale educaţionale ca s

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
22 Sep 2023
20 Sep 2023
14 Sep 2023
Alina Alexandra Agavriloaie : Ajungem Mari
De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!