Construim impreuna - O casă pentru Ionuț și ai lui

Ne-am alăturat inițiativei Dianei Oncioiu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își facă o casă pentru copii.

Ionuț, băiatul cu ochi verzi și pistrui care a făcut din mine un donator pe termen lung – povestea o găsiți aici (http://www.dela0.ro/un-bilet-la-clasa-i), locuiește în satul Cotu Malului din Arges împreună cu mama Cristina, tatăl Cătălin și alți patru frați: Vili, Marian, Sidonia și Miruna. Casa lor din chirpici, în care apar mereu găuri, este, de fapt, o cameră cu două paturi puse în forma de L, două dulapuri, o sobă și o comodă. Într-un pat dorm mama cu fetele, într-unul băieții. Podeaua e a tatălui.

În spatele casei din chirpici Cătălin și Cristina au început să construiască o casă  cu două camere, bucătarie și baie. Fără ajutor nu vor putea termina casa niciodată. Pentru Cătălin și Cristina, doi oameni fără școală, munca e mereu la negru și de multe ori cu ziua. Cei șapte trăiesc cu mai puțin de 50 de lei pe zi.

Pentru ca Ionuț să meargă la școală ajutorul meu e suficient, pentru ca Ionuț și ai lui să își termine casa e nevoie însă de noi toți. Îi putem ajuta doar împreună.

Un constructor din sat le-a cerut 7.000 de lei pentru a le da casa la cheie. Un arhitect cu experiență în proiecte sociale s-a oferit să ajute pro bono, ceea ce e o garanție că mica căsuță va fi făcută bine și la un preț acceptabil. Există deja o familie care s-a oferit să le doneze mobilă după ce casa va fi terminată. Pe lângă manopera de 7000 de lei, ar mai fi costul materialelor estimat la 10.000 de lei. Fiecare donație contează și orice ajutor e bineprimit. Din donații încercăm să acoperim manopera și parte din materiale. Restul materialelor sperăm să le obținem din sponsorizări. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

58

Suma:

11,564 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

ASE Fundraising Challenge ~ 2016

In beneficiul: Construim impreuna - O casă pentru Ionuț și ai lui

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. 

80 RON

Suma:

2

Galantomi:
3 Donatii
31 Dec 2016

Dăruiește ziua ta ~ 2016

In beneficiul: Construim impreuna - O casă pentru Ionuț și ai lui

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

1,475 RON

Suma:

2

Galantomi:
13 Donatii
31 Dec 2016

Binele invinge ~ 2016

In beneficiul: Construim impreuna - O casă pentru Ionuț și ai lui

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi. 

10,009 RON

Suma:

1

Galantomi:
42 Donatii

Pagini fundraising

Casa lui Ionut si ai lui

Cu toții știm cat de important este sa avem un mediu decent de trai și cat de important este acest factor pentru a ne dezvolta cat mai bine. Aceast

500 RON Target
80 RON Suma
3 Donatii
16% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
350 RON Suma
3 Donatii
70% Complete

De ziua mea de nume "Sf. Andrei", nu vreau cadouri. Va rog sa ma ajutati sa construim impreuna o casa pentru Ionut.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de nume "Sf. Andr

10,000 RON Target
1,125 RON Suma
10 Donatii
11.25% Complete

O casă pentru Ionuț și ai lui

Ionuț, băiatul cu ochi verzi și pistrui care a făcut din mine un donator pe termen lung – povestea o găsiți aici (http://www.dela0.ro/un-bilet

10,000 RON Target
10,009 RON Suma
42 Donatii
100% Complete