Cursuri vocaţionale pentru copii ~ 2020

"Prinde forma" este un proiect permanent in cadrul programului educational Ajungem Mari prin care sprijinim copii si tineri din centre de plasament sa isi gaseasca si urmeze pasiuni care sa le ofere sanse mai bune pentru a ajunge MARI, puternici si increzatori in ei! 

Pentru a ajunge sa se descopere si sa aiba incredere in ei si, in functie de pasiunile lor, copiii merg la cursuri vocationale (muzica, pictura, teatru, robotica, gimnastica si multe altele), iar tinerii sunt indrumati catre cele mai potrivite cursuri de calificare.

Prin participarea si implicare in activitățile din proiect, copiii și tinerii devin mai siguri pe ei, determinați și ambițioși si mai pregatiti sa devina independenti cand parasesc centrele.

Costul pentru inscrierea unui copil la un curs vocational este de 200 lei/luna. Te poti inscrie ca fundraiser pentru a-i oferi unui copil sprijin timp de 1, 2, 3 sau 12 luni, sprijin care este o sansa la un viitor mai bun!

Multumim pentru sustinere! Impreuna crestem copii puternici.

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro.  Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii online cu cardul ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

4

Suma:

270 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Cursuri vocaţionale pentru copii ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Cursuri vocaţionale pentru copii ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sa

270 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Prin septembrie am vazut pe Facebook un anunt. Asociatia Ajungem MARI cauta voluntari online! Am zis: "Wow, online!", ma bag si eu, de ce nu? Fizic e

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Daruiesc pentru micii artisti

Dragilor, ma bucur ca am descoperit aceasta platforma minunata unde putem face lucruri mari pentru cei mici si nu numai. Nimic nu e mai frumos decât

20,000 RON Target
270 RON Suma
4 Donatii
1.35% Complete