Ajungem MARI ține SCUT pentru Spitalul Municipal Hunedoara

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești. 

Acum, mai mult că oricând, este nevoie să-i apărăm pe cei care ne apără. Să facem #Scutpentruspitale. 

Ne alaturăm Asociației ZI de BINE și ne propunem să strângem fonduri cu ajutorul voluntarilor și prietenilor Ajungem MARI pe care le vom dona Asociației ZI de BINE care gestionează în prezent campania de donații de echipamente pentru 20 de spitale. Asociația ZI de BINE este fondată de Melania Medeleanu și de Luciana Zaharia, care este și super-voluntar Ajungem MARI.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Te rugăm să te înscrii că fundraiser și să îți inviți prietenii, colegii și apropiații să doneze pentru ca echipamentele de protecție să ajungă cât mai repede la medici! 

Te rugăm să donezi pentru că aceste achiziții să poată fi făcute în timp util, înainte să fie infectați mai mulți medici și mai mulți pacienți! 

_________________________

Alătură-te campaniei, devino fundraiser și strânge fonduri pentru Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara

1.            TTe înscrii că fundraiser pe platformă Galantom completând acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si sa ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro. Vei alege și spitalul pe care vrei să îl susții.

 2.           Noi îți creăm o pagină pe platformă Galantom și îți trimitem link-ul ei și detalii pe e-mail

 3.           Tu promovezi pagina în rândul prietenilor, colegilor și apropiaților care te vor susține cu donații online cu cardul, foarte simplu, pe platformă. 

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: office@ajungemmari.ro

Dacă vrei să donezi prin transfer bancar, te rugăm să completezi la detalii plată “pentru spital Hunedoara – Nume Fundraiser” ca noi să putem adaugă donația manual în platformă: Asociația Lindenfeld, CUI: 32059804, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000. 

Îți mulțumim din suflet pentru susținere!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

14

Suma:

1,335 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Ajungem MARI ține SCUT pentru Spitalul Municipal Hunedoara

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara!

1,335 RON

Suma:

4

Galantomi:
14 Donatii

Pagini fundraising

Impreuna pentru spitalul din Hunedoara

Am ales sa ma alatur campaniei de sustinere a spitalelor din prima linie de lupta cu COVID-19. Asadar, va rog sa donati, o suma cat de mica,  pentru

10,000 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
0.75% Complete

Echipa Ajungem MARI - SCUT pentru Spitalul Municipal Hunedoara

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă s

1,500 RON Target
210 RON Suma
4 Donatii
14% Complete

Haideti sa sustinem medicii care sunt in prima linie si au grija de cei mai dragi noua si poate mai intelepti

E nevoie de lucruri elementare acum in spitale si cred ca toti putem pune umarul sa ajutam.Putem proteja prima linie indiferent de domeniul nostru de

1,500 RON Target
950 RON Suma
7 Donatii
63.333333333333% Complete

Hai să susținem împreună Spitalul Municipal Hunedoara

Este vital, ca împreună, să atingem obiectivul de a ne susține medicii, asistenții și tot personalul medical. Având în vedere instituirea stă

500 RON Target
100 RON Suma
2 Donatii
20% Complete