Maria Corina Baciu - Ajungem Mari

Hai sa trimitem un copil in tabara

75 RON Donatii stranse
12.5% Complete
600 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred cu tarie ca un copil indiferent de originea lui trebuie sa fie fericit si sa se bucre de cea mai frumoasa perioada din viata: copilaria. Dat fiind numarul foarte ridicat de copii institutionalizati au sanse scazute de a se integra in societate dupa varsta de 18 ani, cand acestia parasesc institutia si ajung, practic, in strada. Daca ar primi o educatie corespunzatoare, ar avea mai multe sanse la un viitor.

Aceasta tabara le-ar da un impuls pozitiv: acestia isi vor dezvolta abilitatile de comunicare, creativitate si se vor distra si se vor simti copii. Acesti tineri au nevoie de sprijin. Copiii din centre sunt de obicei compatimiti, dar nu credem ca acestia asa vor sa fie vazuti, ca niste victime ale unor circumstante, ci sa fie priviti ca toti ceilalti. Copiii vor capata mai multa incredere in ei, in abilitatile lor si in fortele proprii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Campionat caritabil de Catan ~ 2016

Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Campionatului de Catan şi pasionaţii de Catan au ocazia să se joace şi să trimită unul sau mai mulţi copii din centrele de plasament în tabăra de

1 Donatii

75 RON
17 mar 2016