Our mission

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, ca educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Principalul program al Asociației Lindenfeld este programul educațional Ajungem MARI pentru copii și tineri din medii defavorizate. Acesta își propune să susțină pe termen lung copiii și tinerii instituționalizați și din medii defavorizate și să le ofere șansa de a AJUNGE MARI, adulți responsabili și independenți. 

Ajungem MARI a pornit în București în iunie 2014 cu fonduri 0. Programul s-a extins rapid în țară prin efortul voluntarilor care au observat nevoia copiilor de susținere pe termen lung, încurajare, atenție și dragoste

În cadrul programului susţinem ateliere şi workshop-uri pentru copiii din centre sociale şi medii defavorizate, desfăşurăm activităţi socio educative în afara centrelor şi îi ajutăm pe copii să facă primii paşi în orientarea profesională. Atelierele şi workshop-urile sunt susţinute de tineri voluntari şi traineri cu experienţă, care încearcă să le formeze copiilor noi abilităţi prin jocuri şi activităţi interactive, cu puternic impact asupra dezvoltării lor personale.

Atelierele săptămânale cu voluntari au diferite teme, de la matematică şi isorie, la teatru, fotografie şi muzică, iar workshop-urile au ca rol creşterea încrederii în sine a copiilor – public speaking, dans contemporan, terapie prin râs.

Încercam şi să scoatem copiii din centrele în care sunt închişi pe tot parcursul anului, oferindu-le noi perspective asupra oraşului – teatre, muzee, galerii de artă, parcuri de distracţii, dar şi asupra naturii, organizând excursii şi tabere la munte. E greu de imaginat cum unii copii nu ies nici măcar în curtea centrelor şi mulţi dintre copiii din sistem nu îşi pot aminti o zi frumoasă din viaţa lor.

[ Show more ]

Projects

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

17,820 RON Raised:
159 Donations:
18 Supporters:

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

270 RON Raised:
4 Donations:
2 Supporters:

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

75,081 RON Raised:
636 Donations:
73 Supporters:

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

9,669 RON Raised:
111 Donations:
12 Supporters:

Ne propunem sa achizitionam dispozitive pentru scoala online, noi sau second-hand, pentru a le distribui copiilor din familii sarace, dar si in centrele de plasament unde sunt 2-3 calculatoare vechi pentru zeci de copii.

Devino fundraiser si strange fonduri pentru a ajuta un copil sa aiba acces la educatie si la un viitor mai bun.

17,733 RON Raised:
120 Donations:
10 Supporters:

Ne-am alăturat inițiativei Dianei Oncioiu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își facă o casă pentru copii.

11,564 RON Raised:
58 Donations:
1 Supporters:

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

38,623 RON Raised:
347 Donations:
1 Supporters:

Proiectul “Învaţă să pedalezi!” îşi propune să le ofere copiilor instituţionalizaţi din sectorul 6 bucuria de a merge pe bicicletă.

2,955 RON Raised:
36 Donations:
6 Supporters:

Proiectul “Vacanţă (te face) Mare” îşi propune să ofere experienţa unei tabere la munte pentru 30 de copii din centre şi apartamente de plasament din sectorul 6.

6,934 RON Raised:
80 Donations:
10 Supporters:

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

159,998 RON Raised:
1,586 Donations:
230 Supporters:

„Dă-ți pasiunea mai departe” - sedinte de pregatire si recuperare scolara si ateliere creative pentru copiii din centrele de plasament

Costurile pentru aceste activitati sunt de 500 lei/an/copil, timp – 3 ore/saptămână/ 12 luni/an.

14,021 RON Raised:
127 Donations:
1 Supporters:

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

41,072 RON Raised:
434 Donations:
1 Supporters:

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

26,114 RON Raised:
304 Donations:
46 Supporters:

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești. 

1,131 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

4,106 RON Raised:
61 Donations:
11 Supporters:

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgoviște. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

875 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

1,335 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

10,335 RON Raised:
100 Donations:
1 Supporters:

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi, centre care sunt acum inchise.

16,962 RON Raised:
100 Donations:
10 Supporters:

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi din Timiș, centre care sunt inchise in aceasta perioada.

5,325 RON Raised:
33 Donations:
1 Supporters:

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi din IAȘI, centre care sunt acum inchise.

7,004 RON Raised:
67 Donations:
5 Supporters:

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi din CLUJ, centre care sunt acum inchise. 

1,380 RON Raised:
19 Donations:
1 Supporters:

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

30,064 RON Raised:
304 Donations:
1 Supporters:

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

90,399 RON Raised:
778 Donations:
67 Supporters:

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

36,531 RON Raised:
355 Donations:
33 Supporters:

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

88,242 RON Raised:
852 Donations:
1 Supporters:

Ne-am alăturat inițiativei Irinei Georgescu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își trimită copiii la școală.   

935 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:

Fundraising events

19 Dec 2020

Concurs caritabil de karaoke ~ 2020

Benefiting:: Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

La Concursul de Karaoke Ajungem MARI așteptăm pasionații de muzică și fapte bune să cânte pentru viitorul copiilor din centrele de plasament!

1,707 RON

Raised:

3

Supporters:
13 Donations
31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

Benefiting:: Copii conectati la educatie

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

102 RON

Raised:

1

Supporters:
2 Donations
31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

Benefiting:: Cursuri vocaţionale pentru copii ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

0 RON

Raised:

1

Supporters:
Donations
31 Dec 2019

Mos Craciun Galantom ~ 2019

Benefiting:: Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor. 

780 RON

Raised:

1

Supporters:
6 Donations

Fundraising pages

Noi credem in magie

Bună! Sunt Victor, sunt magician și vreau să fac o faptă bună cu ajutorul vostru. Sute de copii instituționalizați au nevoie de terapie în urm

500 RON Target
150 RON Raised
3 Donations
30% Complete

Cant pentru ca impreuna sa facem copiii fericiti

Imi place sa cant, muzica uneste, vindeca si aduce bucurie. Sunt Rodica Ilca, sunt angajat si mama, dar si voluntar la un centru de copii. Acesti copi

2,000 RON Target
1,652 RON Raised
11 Donations
82.6% Complete

Eu bucataresc, pictez sau decupez, iar tu donezi!

Buna! Sunt Iunia si vreau sa fac o fapta buna prin micile mele hobby-uri. Eu voi bucatari, imi voi incerca talentele artistice, voi face felicitari de

500 RON Target
452 RON Raised
10 Donations
90.4% Complete

De ziua mea imi doresc terapie pentru copiii institutionalizati!

Copiii din centrele de plasament au mare nevoie de TERAPIE, care să ii ajute să depășească traumele provocate de abandon sau separarea de familie

500 RON Target
1,113 RON Raised
6 Donations
100% Complete

Hai să oferim o șansă de dezvoltare și pentru cei mai puțini norocoși.

Bună. Numele meu este Cristina, am 20 de ani. Daca tot se apropie sărbătorile, m-am gândit să fim mai buni. Nu doar de sărbători, ci pe parcurs

6,000 RON Target
55 RON Raised
2 Donations
0.91666666666667% Complete

”M” de la ”Muzică” și de la ”Mărinimie”

Dragă prietenă, drag prieten, Acum, mai mult ca oricând, copiii și tinerii din cadrul programului Ajungem MARI au nevoie de sprijin. Îi putem aju

1,000 RON Target
500 RON Raised
5 Donations
50% Complete

De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

700 RON Target
200 RON Raised
3 Donations
28.571428571429% Complete

Terapie pentru copii vulnerabili

În vremurile neobișnuite pe care le trăim cu toții acum, cred că fiecare dintre noi a simțit nevoia de interacțiune, de înțelegere și răbda

1,200 RON Target
560 RON Raised
6 Donations
46.666666666667% Complete

Îmi dăruiesc ziua pentru terapia copiilor din centrele de plasament

Am văzut zâmbetele copiilor când mergeam la ei (exemplu în poză, unde eram eu și K2- așa i-a rămas porecla, după ce am văzut câte avem în

4,000 RON Target
365 RON Raised
5 Donations
9.125% Complete

Cadou-terapie pentru copiii si tinerii din centrele de plasament

Salut! ? Stiu ca aceia dintre noi care au urmat un proces de terapie sunt foarte recunoscatori pentru asta.Imi doresc muuult ca tinerii si copiii din

1,200 RON Target
1,351 RON Raised
9 Donations
100% Complete

Siguranță și Încredere prin terapie

Cu cine vorbești când simți nevoia să-ți exprimi vulnerabilitățile? Pe cine suni când ai nevoie de un sfat în gestionarea unor temeri sau blo

1,500 RON Target
2,483 RON Raised
25 Donations
100% Complete

De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

Întotdeauna mi-am dorit să adopt cel puțin un copil. Nu a fost sa fie dar timpul inca nu este pierdut! Vă îndemn pe toți cei ce mă cunoașteț

3,000 RON Target
330 RON Raised
4 Donations
11% Complete