Hai să susținem împreună Spitalul Municipal Hunedoara

 

Mihaela Stanciu Ajungem Mari

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Este vital, ca împreună, să atingem obiectivul de a ne susține medicii, asistenții și tot personalul medical.

Având în vedere instituirea stării de urgență în România prin decretul 195/2020 dat de președintele României, pentru gestionarea cazurilor de COVID 19 și al numărului de pacienți cu suspiciune în creștere, la nivelul Spitalului Municipal Hunedoara, vă rog să susțineți prin donații activitatea pentru acest obiectiv.

Vă mulțumesc, vă mulțumim!
#osăfiebine


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara! Situația cu care ne confruntăm în județul Hunedoara e una deosebit de gravă: Spitalul Municipal Hunedoara a rămas singura instituție spitalicească din județ care va trebui să lupte pentru salvarea pacientilor cu coronavirus. S-a ajuns aici

 

2 Donații

;-) împreună
07 Apr 2020

Mr Purple

50 RON
;-) Bravo
07 Apr 2020