Claudia-Iulia Istrate - Ajungem Mari

Hai sa contribuim putin la fericirea copiilor

952 RON Donatii stranse
100% Complete
900 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii abandonati, sau care au ajuns in centrele de plasament isi gasesc uneori greu fericirea. In urma timpului petrecut cu ei am realizat ca este nevoie si de ajutorul unui specialist care sa faca terapie suplimentara cu ei . Aceste sedinte costa , asa ca va rog, cat puteti, sa contribuiti putin la fericirea lor.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

5 Donatii

Anonymous

30 RON
06 Jul 2020

Anonymous

412 RON
Doamne ajuta!
05 Jul 2020

Petru

330 RON
Mult succes!
05 Jul 2020

Simina

150 RON
03 Jul 2020
03 Jul 2020