Alerg pentru terapia copiilor din centre de plasament

 

Vera Codreanu Ajungem Mari

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

“Du-te și ia lapte, vă fac clătite.”. Deranjată, dar aranjată de gândul că voi mânca minimum cinci, mă duceam. La “du-te să duci gunoiul” protestam, că nu era de mâncat. Măcar o dată ai auzit replici de genul, spuse furtunos sau mieros, în copilăria ta. Dacă încă le mai auzi înseamnă că ești al naibii de norocos (sau e momentul să îți cauți o chirie!). 

La polul opus, există niște oameni mici care nu au norocul meu sau al tău. Sunt copiii care se află în centre de plasament.  Abandonul, separarea de familie, diferitele forme de abuz sau instituționalizarea sunt cauze care au lăsat traume profunde în copii și tineri a căror viață merită modelată frumos. Dacă te gândești că nu poți tu schimba lumea cu un gest mic, poate că ai dreptate. Dar gest cu gest se schimbă lume, iar noi putem oferi unui copil mai mult decât și-ar putea imagina vreodată: sprijin, iubire și încredere.

Am avut șansa, acum câțiva ani, să fiu alături de un grup de copii din astfel de centre, prin intermediul Ajungem Mari, într-o tabără la munte. Pentru mine a fost experiența perfectă pentru a îmi da seama cât de frumos se împletesc mai multe gesturi mici. Eu m-am antrenat, m-am înscris și sunt gata să alerg 10 km pe 22 august pentru acești copii. Îmi doresc să strâng 1000 de lei pentru sedinte de terapie pentru ei. Mă ajuți?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

  In ultimii ani la evenimentele caritabile, cu ajutorul fundraiserilor fantastici si al donatorilor generosi, am strans si am asigurat fondurile pentru proiectele noastre permanente: sedintele saptamanale cu voluntarii, iesirile din centru, cursurile vocationale si taberele de dezvoltare personala. Sunt, insa, copii care au nevoie de mai multa sustinere ca sa treaca de incercarile grele prin car

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
21 Aug 2020
Succes!
06 Aug 2020

AR

215 RON
Primavera :D
05 Aug 2020

Anonymous

75 RON
04 Aug 2020

FlorinS

850 RON
04 Aug 2020
Succes, Vera!
04 Aug 2020

Iasmina

30 RON
04 Aug 2020

Radu-Florin Vlasceanu

100 RON
primul km e al meu
04 Aug 2020