Anul acesta imi daruiesc ziua de nastere pentru a strange fonduri pentru copii institutionalizati

 

Iuliana Smaranda Ajungem Mari

100% Complete
745 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cand aveam 19 ani am facut voluntariat la un centru de plasament din Pitesti. Am predat engleza, chiar si acum tin minte numele copiilor. A fost o experienta care mi-a adus atata bucurie in suflet.

Am aflat din iarna de posibilitatea de a-ti dona ziua de nastere si numai la asta m-am gandit.

Anul acesta, nu vreau cadouri, nu am nevoie de ele. Daca va ganditi sa imi oferiti un cadou, va rog sa nu o faceti, ci sa donati pentru aceasta cauza atat de draga mie.

Ce inseamna oara o zi de nastere pentru mine cand stiu ca pentru copiii acestia poate fi un ajutor?

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

9 Donații

La multi ani, Iuli🤗 Sa fii sanatoasa si fericita🤗
13 Jul 2021

emp

30 RON
12 Jul 2021
12 Jul 2021

Ioana & Sergiu

100 RON
Hei Iuliana! La multi ani si felicitari pentru aceasta initiativa! 🤗 Mai mult decat atat, iti doresc o prima zi la locul de munca ok si relaxata si fie ca toate care vor urma dupa ea sa fie la fel! Hugs!
05 Jul 2021
happy Birthday my dear friend. So proud of you for how strong and kind you are.
29 Jun 2021
La mulți ani anticipat și și fie ca ziua ta să aducă zile bune copiilor!
17 Jun 2021

Anonymous

75 RON
17 Jun 2021

Alina

50 RON
16 Jun 2021
Sper sa fie un start bun și sa strângi cât îți dorești. Ma bucur ca faci asta, știu ca voluntariatul îți aducea foarte multă bucurie. I hope you’ll get back into it. Te pup! La mulți ani !
16 Jun 2021
Iuliana Smaranda : Ajungem Mari
Anul acesta imi daruiesc ziua de nastere pentru a strange fonduri pentru copii institutionalizati