De ziua mea îmi doresc ca tinerii instituționalizați să-și continue studiile!

 

Ioana Airinei Ajungem Mari

33.333333333333% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred cu tărie că educația poate rupe multe cercuri vicioase, de tipul acelora în care-s prinși tinerii cu dizabilități din centrele de plasament. Din 2019 încoace, am văzut cu ochii mei cu ce se confruntă mulți dintre ei: decalaje dintre vârsta biologică și cea școlară, vești amestecate de acasă despre părinți sau rude, bullying și relații de atașament nocive, probleme de sănătate de toate felurile, instabilitate și stres de ordin financiar.

Sub greutatea acestor probleme și a lacunelor de la școală, unii dintre acești tineri nu reușeșc să treacă de examenul de bac. Riscul de a se pierde până la următoarea sesiune este foarte mare. Întrucât doar plătind taxă anuală cam de 2800 RON pot intra la un curs de calificare sau la unele postliceale unde nu se necesită la admitere această diplomă, m-am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: continuarea studiilor tinerilor instituționalizați, care nu se pot angaja foarte rapid din cauza dizabilităților.

Cu ce vom strânge împreună intenționez să ajut chiar pe câtiva dintre aceia cu care am lucrat îndeaproape anul acesta. Deși au picat bac-ul la o probă și vor să-l resusțină în următoarea sesiune, dacă acești tineri nu se înscriu acum, în iulie, la un curs de calificare sau la o postliceală, ei nu mai au cum rămâne la cămin. Urmarea? Pot fi trimiși fie în propriile familii unde relațiile nu-s cele mai armonioase, fie în alte centre din orașe mai mici, unde ar pierde din progresele făcute în Iași.

Mulțumiri în avans celor ce-s alături de mine cu un cadou sub formă de donație! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

9 Donații

Anonymous

65 RON
Succes in toate activitatile!!! Bravo, Ajungem MARI!!!
09 Jul 2021

Anonymous

50 RON
Pentru Ioana, cu prețuire pentru eforturile depuse în susținerea noilor generații!
09 Jul 2021

Anonymous

100 RON
Un pequeno regalo desde el corazon, para apoyar la causa de Ioana! Feliz cumple, amiga! ❤️
09 Jul 2021
Succes, tuturor!
09 Jul 2021

Anonymous

75 RON
09 Jul 2021
Pretuire pentru munca ta! Impact mai departe!
09 Jul 2021

Anonymous

150 RON
09 Jul 2021
Educația este singurul lucru care ne poate ajuta sa ne îndeplinim cele mai mari visuri. Nu renunța niciodată, investește in dezvoltarea ta 😊 #impreunapentrueducatie
07 Jul 2021

Anonymous

110 RON
La multi ani frumosi, Ioana! Keep up the good work, iti multumesc pentru toata munca pe care o depui!
07 Jul 2021
Ioana Airinei : Ajungem Mari
De ziua mea îmi doresc ca tinerii instituționalizați să-și continue studiile!