De ziua mea, am tot ce imi doresc. Insa ei nu.

 

Iulia Tat Ajungem Mari

25.6% Complete
256 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In cei 24 de ani ai mei, am fost nevoita sa iau diverse decizii, sa imi construiesc drumul si viitorul.

La fel ca si tine, si ca noi toti.

Deci putem spune ca am invatat deja pana acum ca valurile vietii nu sunt mereu usor de navigat. Dar macar am avut prietenii, familia si profesorii aproape sa ne indrume, sa ne ghideze pentru ca astfel sa facem fata furtunilor prin care am trecut.

Asa ca de ziua mea, doresc ca orice investitie ai fi vrut sa o faci pentru a-mi oferi mie un cadou, sa o indrepti catre tinerii din centrele de plasament. Astfel, prin ajutorul acestei organizatii, sa fim noi cei care suntem alaturi de ei si ii sprijinim.

Multumesc si va imbratisez!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

3 Donații

14 Sep 2021

Ahmed

56 RON
05 Sep 2021
150 RON
30 Aug 2021
Iulia Tat : Ajungem Mari
De ziua mea, am tot ce imi doresc. Insa ei nu.