Donatie de ziua mea/Birthday donation

 

Roxana Pop Ajungem Mari

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ro: Ma simt foarte recunoscatoare pentru viata pe care o am acum. Am un job care imi place, precum si un venit stabil. Am de-a dreptul o viata pe care nu mi-as fi putut-o inchipui mai demult. Am crescut intr-o familie destul de saraca, si asta a venit cu dificultati. Totusi, am fost norocoasa sa am o familie, si foarte norocoasa sa imi sarbatorsc ziua de nastere. Eram foarte entuziasmata in apropierea zilei mele de nastere. Stiam ca o sa fie mancare si tort, si ca o sa primesc niste haine si jucarii - obiecte pe care nu ni le permiteam cu usurinta. Si acum imi place sa primesc cadouri, dar nu am nevoie de lucrurile pe care le primesc sau imi permit sa mi le cumpar singura. Mi se pare ca suntem atat de privilegiati, sa cumparam cu usurinta niste obiecte care nu stim daca vor fi folosite si sa le daruim intre noi. Mi se pare banii astia ar putea fi mai bine folositi. Deci, daca planuiai sa imi iei un cadou, vreau sa spun ca as fi foarte fericita ca banii respectivi sa ajunga la cineva intr-un context cu mai putin privilegiu. Am ales sa donez copiilor in centre de plasament pentru ca sunt sigura ca centrele se pot folosite de mai multe resurse in Romania, dar si pentru ca, din motive pe care nu le voi impartasi aici, e ceva important pentru mine. Sper ca si tie iti va parea o cauza buna ?

En: I feel extremely grateful for what I have in my life right now. I have a job I love and a stable income, and truly a life I could not have dreamt of growing up. I grew up in a poor family, and we struggled a lot. I was still fortunate to have a family, and very fortunate to also have birthday celebrations. I was looking forward to my birthdays a lot because there was some nice food and cake. And also, I would get some new clothes and toys - items that we would not afford that much and kept to a minimum. Right now receiving a gift still feels nice, but the things I receive I don't really need or I am most likely not in a position where I cannot get them myself. And it seems like a misplacement of wealth. So, if you planned on buying me a present, know I would be very happy for that money to go to someone underprivileged instead. I chose to donate to kids in orphanage because I know that is something that can use some more resources in Romania and it's also something close to my heart due to some personal reasons. I hope you think it's a good cause as well ?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

2 Donații

Amalia Maria Pop

200 RON
La muuulti ani!:) Love youuu:X
06 Dec 2021
Happy birthday again ❤️
29 Nov 2021
Roxana Pop : Ajungem Mari
Donatie de ziua mea/Birthday donation