Ziua mea altfel

 

Catalina Pop Ajungem Mari

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Interactiunea frumoasa cu oamenii ne ajuta sa ne descoperim, sa invatam lucruri noi si ne bucura. Conexiunea cu natura trezeste in noi adevarata noastra esenta, ne ajuta sa ne dam seama cat de mici suntem si ce rol important are natura in viata noastra. Iar in ceea ce ii priveste pe copii, cred cu adevarat ca asteste lucruri nu numai ca nu trebuie sa lipseasca din viata lor, ci le sunt benefice pentru a-i putea calauzi spre o viata cu sens, in armonie cu natura si oamenii. 

Asa ca anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună. Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri ins

 

7 Donații

Anonymous

125 RON
Meriți să-ți atingi obiectivele. Zâmbește! La mulți ani!
17 Apr 2023

Anonymous

100 RON
:*
15 Apr 2023

Anonymous

175 RON
La mulți ani, Cata! Felicitări pentru aniversare, pentru ceea ce ești ca individ și pentru frumoasa familie pe care ai clădit-o împreuna cu partenerul tau.
15 Apr 2023

Anonymous

150 RON
La multi ani!!! Felicitări
14 Apr 2023

Anonymous

150 RON
Să aducă bucurie, iar ție împlinire in toate! La mulți ani!
14 Apr 2023
150 RON
Happy B-Day ♥️
13 Apr 2023
La mulți ani!
12 Apr 2023
Catalina Pop : Ajungem Mari
Ziua mea altfel